çözemediğim bakışlar kentinde bir düş sokağı sakiniydim ben !

çözemediğim bakışlar kentinde bir düş sokağı sakiniydim ben !

• • •

28 Nisan 2010 Çarşamba

siyah saçlarım..
beni affet !.
Çok yakında .
sana geri dönücem.
Güzel gözlü, güzel çocuk..
ll.
Sadece 20 yaşındayım..Ve zaman öyle bir kuytu köşeden gülümsüyordu ki akıl sır erdiremiyordum.bir yerlerde sıkışıp kalmış ruhum,eski bir defter gibi.buz tutmuş parmaklarım titriyordu,üşüyordum.
Sorunumuz ne biliyor musun ?.
koskoca bir karanlık dipsiz.köşesiz,sonsuz.Kimsesiz yollara adım atmaktı aşk. ya da toprağın en dibine gömülen bir anahtar.sensiz nasıl üşüyorsa ellerim,öylesine buz kestim..

Ve şimdi hatırlıyorum..
sen bana ''Beni ne kadar çok seviyorsun? '' diye sormuştun.Ben gülmüştüm yere bakarak..çünkü sen o zamanlar benim için hiç bir şey ifade etmiyordun.keşke hep öyle kalsaydı içimdeki sen.öylesine umursuz,gelip geçici sıradan bir aşk olsaydın.

Sonra ilerledi zaman..tekrar sordun o soruyu.''Beni ne kadar çok sviyorsun?''
''çok! '' dedim.(güldük)başka dedin başkaa..
''meleklerin kıskanacağı kadar çok ''dedim.çünkü melekler hiç bir aşkı kıskanacak kadar aciz değillerdir.güldün yine.ellerimi tuttun.avuç içlerine aldın ellerimi bak dedin yüzüme bak seni seviyorum derken..baktım gözlerinde beni gördüm.hiç bu kadar mutlu olmamıştım.sevildiğimi hissetmemiştim hiç böyle.sana çok alışmıştım zamanla çünkü her geçen gün beni tamamlıyordun sen.artık ben olmuştun-benim olmuştun.En büyük hayalimdin benim!
o gün çok şiddetli kavga etsek bile ilişkimizi kastedip '' nasıl gidiyor ?''diye sorduklarında sen ''herşey çok güzel gidiyor ''diyebiliyordun.çünkü kavgaların geçici olduğunu biliyordun sen.. senin ağzından adımı duymak öylesine güzeldi ki
bana adımla seslendiğinde ''evet bu benim diyebiliyordum''. sen adımı söylüyorsun ya kendimi dünyanın en özel insanı sayıyorum.seninle çok gülerdim.Hayatı seninle paylaşmak sonsuz eğlence parkında dolaşmak gibi bir şey ve seninle birlikte güldüğüm o zamanlar dünyanın en neşeli insanı hissederdim kendimi.

Ve bitti.Yaklaşık 1 sene de oldu.çünkü sen herşeyini kaybetsen bile bunu umursamazsın.o noktaya yeniden gelebilmek için çabalarsın ama artık çok geç olur bazı şeylere ulaşmak için.Aynı hırs ve aynı inançla devam edersin hayatına farklı kişilerle..

Şimdi zamana bıraktım bir çok şeyi arkama dönüp baktığım da,bıraktığım şeylere gülüp geçmek için..
dediğin gibi :

''Güzeldi ama bitti! ''

BİR KAÇ SENDEN İBARET lV.
Ve o zaman terketmiştim evi karanlık çoktan çökmüştü istanbula çok olmadı bir yaz akşamıydı.Bir serin ruzgar vardı o zamanlar.Karanlıktı geceden bile.duraktaydım.dizlerim titriyordu geldi otobüs bindim.ilerledim arkaya doğru sen vardın.ama ben başka birine gidiyordum.en azından sevdiğini bildiğim ya da ne bileyim avutmak kendimi belki..usulca geldin yanıma ''nereye dedin?'' kulaklık vardı evet kulağımda ama kısmıştım sesini biliyordum gelicektin.sustum sonra..tekrar sordun gidiyorum,öylesine dedim sen o zaman aptal bir bara gittğini söyledin.sonra gideceğim yere yaklaşınca indim o duraktaydı.sarıldı önce hoşgeldin dedi.ucuz ama pahalı bir restauranta gittik.Ben hiç yemek yememiş gibiydim.sen güldün önce sonra baktım yüzüne utandım kestim yemeyi sen devam etmemi istedin,ben bi gayret kaldığım yerden devam ettim.sonra tatlılar geldi çeşit çeşit hal kalmamıştı midemde ama devam ettim büyük bi hırsla.Ve sonra sen verdin hesabı çıktık.saat bilmem kaçı gösterirken evden aramaya başlamışlardı.unutmuştum annemin gece kalkıp üzerimi örteceğini.aç dedi yanımdaki,açmadım.ilerledik sahile doğru soğuktu.üzerinde deri bir ceket vardı harleylerin sonra. saçlarını saldın tokanı taktın bileğime dalgalandı saçların.sonra benim saçlarımı saldın bileğine taktın tokamı. bir kayalığa oturduk gitarını çıkarttın kılıfından başladık çalıp söylemeye.o an çok güzeldi. çoğu şeyi unuttuğumu sanmıştım.ne kadar da yanılmışım..
sabah oldu ver herşey başa döndü.. evdeydim. 9,21 di saat uyuduğumda..

27 Nisan 2010 Salı

günün şarkısı..

sevgilim(annem) ve benim çok sevdiğimiz bir şarkı..


Pardon, bakar mısınız Tanışmıydık Sevmişmiydim ben sizi hiç Sevişmiş miydikPardon daha önce konuşmuyduk Yürüyüp çıkmazlarda yorulmuşmuyduk Yüzünüz ne kadar da aşina Avucumun içine alıp öpmüş olabilirimGözünüz öyle uzak bakmasaSizi tanıdıgıma yemin ederimPeki bu şarkıyı hatırlar mısınız Pardon bakarmısınız Adınız neydi sizin Baş harfini gögsümeyazmıs olabilirimPardon daha önce nerdeydiniz Geçtiginiz yollara düşmüş olabilirimYüzünüz ne kadar da aşina Avucumun içine alıp öpmüş olabilirimGözünüz öyle uzak bakmasaSizi tanıdıgıma yemin ederimPeki bu şarkıyı hatırlarsınız ...
Alışmak mı sensizliğe ??
hiç istemedim bunu..
Soğuk hava.Soğuk insan.Soğuk bugün herşey..
üşür bedenlerimiz birbirimize sarılmassak eğer.bir günüm daha geçer sensiz bugün de gidersen eğer.uyan hadi kalk gel..Ruzgar var ama farklı bu kez daha soğuk esiyor geçen günkinden.yorgunum da bugün halsizlik var bi.
Sahilde mi dolaşsak ?!.
uyan hadi çık gel . Gezelim ver elini uzat bana uzaklardan..ruhuma dokunsun parmakların.Güneş açsın kalbime.Bahar gelsin her mevsime yazı getirelim.Hadi çocuk aç kapıyı,çık dışarı.Sen bilir misin buraları ?.
bugün senin günün.eğlen doyasıya söz bişi demem sana bugün..yalnız olunca sıkılır ya insan bir ses arar,yeni yaramazlıklar icat eder.öyleyim bugün.Konuşmak ya da aynaya bakıp,hiç susmadan.özlemek ya da özlenme pahasına.. ya da susmak avaz avaz. Açmadan hiç bir konuyu.yine buharlandı içim bi bunalıyorum yine.açmamak için zor tutuyorum kendimi o kutuyu. ama açıcam sanırım. 4.günü bugün hiç bakmadım.
Güzeldi ama bitti ?!.
Ve iyiki de bitmiş..iyiki de yok olmuşuz..görüşmemişiz hiç.şanslıyım bunun için.pis kanları akıyor ruhumun adın her geçtiğinde ansızın..
uyku tutmadı.
Niye ?
içimde düğümlenen ipler var.
Ne yapsam da çözemiyorum.
moli..
sen iyki varsın..
Kim Sevmiş ?
koskocaman bir yalan bu.çivilere çakılmış bir beden gibiyim.yağmurlarım yağmaz oldu,çatladı topraklarım.özlem duymuyorum kimseye artık.ilkbahar sonlarına doğru daha iyi nefes alıyorum..yükseliyorum.Şaha kaldırılıyor bedenim.Doğru zamanda mı geldim dünyaya ? Geç mi kaldım.Belirsiz,tanımsız bir değer misali yine.
Düşünüyorum ?!.
Baş kaldırasım var herşeye.yok olmak.bir bulut gibi gitmek izmire.öyle.bilmem öyle işte.off anne yine mi uyandın.
Seni seviyorum meleğim.senin beni sevmeni seviyorum.ellerin saçlarıma dokunmayalı yıllar olsa da ellerini seviyorum. iki elinden de ayrı ayrı öperim.Bazen kızıyosun ya hani böyle ''domuz,soytarı '' falan diyosun.seviyorum onları!Bazen de ben kızıyorum ya sana şakayla karışık bastırarak sıkıyorum yanağını hani vuruyosun bana sonra öldürmek istercesine onu da çok seviyorum ben.yani sevgilim senden gelen herşeyi..zararın varsa senden gelen zararı da seviyorum ben ! benden gitmeyen tek şeysin sen asıl sevgilimsin benim!
Benden gitme !?.
Herkesin gittiği gibi..yok hani paylaşamamda seni.babamla bile..kız anne içimden geldi yanağına pudra şekeri döküp öyle öpücem yarın seni.Anadolu yakası yine yumdu gözlerini yani anlıycağın istanbul. söndü ışıklar yine.hiçbirşeyin dibinde buralar.lanetlenmiş saçma iğrenç bi yerdeyiz.Kurtulmalı .bu şehrin diğer semtlerini tatmalı..öyle işte..bir de susamalı aşka,susamak istenmeli.. gözlerimi yumarken iyi geceler diler hepinizi ayrı ayrı minicik gözlerinizden öperim..
Ben mi.? Böyleyim işte.
...
düzgün insanı sevmem ben deliyi severim serserininde serserisini çünkü onların yanında rahatım ben pantolonunda zincir olanları severim saçını taramayanları traş olmayanları saçlarıyla yüzlerini saklayanları severim.ellerinde şarap şişesiyle bir oyana bir buyana giden uzun sakallı adamları severim,gülerim.konuşmayı severim,hiç susmadan,bir de tırnaklarımı..sinirlenmeyi severim hayata küfredip sonra yeniden yakasına yapışmayı.kötü adamı severim yasak,kural bilmeyeni..hırslı ve kinci olanları.. makyajı akmış kişileri .ağzı torba dolusunca küfür eden kadınları..Bir şeye bağlı kalmayı sevmem sonra.Hayatı sevmem,Biriyle aynı nefesi paylaşmayı..Sevmem bir çok şeyi.Birinin yapmamı istediği şeyi uzatırım,EMREdilmesinden hiç hoşlanmam!!.kendini beğenmiş bakımlı erkeklerden de hoşlanmam..ahlaktan,acizlikten,kibarlıktan NEFRET EDERİM !

21 Nisan 2010 Çarşamba

24 nisan 2010 cumartesi..

çok yorgundum o günü anlatamadım sana harikaydı..
kahvaltı yaptık önce sonra ümraniyeye geçtik.
ilk önce bir palyaçoya makyaj yaptırdık sonra
atları sevmeye gittik hayattaki en güzel şeydir bu herhalde.
zaten çok severim.(!)
sahipleri bize onları anlattı çok masumlar
içler gider ..
heeam.. kevin bize kötü örnek oluyosun bak .V
fruko .V rufless unuttuğumu sanma .
burda açıklamıyorum rezil olma
sen aydının oğlusun unutma öhö öhö !
palyaçoya da aşık olduk 3'müz bir .
oğlum biz oluyoruz hadi kevin sana ne oluyo D:
bol bol müzik dinledik..
gün sonunda kuzene geçtik hala makyaj yüzümüzde tebi teyzem kahkahalarla açtı kapıyı .
o duruma bittim,çok keyifliydi .V
Bir at çifliğim olsun,ömür boyu sevgilim olmasın D:
sonra istanbula yakın bir o kadar da uzak bir evim olsun.
tek katlı bir apartmanım olsun.
sonra kevin gibi pijamalarım olsun bebeke onlarla gidiyim askljklfjkfjfrsdf D:
chopper 'm olsun ,mustang 'm olsun .V
siyah deri ceketli pis saçlı uzun sakallı etten duvarlarım olsun
saat 21 'i 21 geçerken tükürsem resmine elin gitse yüzüne
bi silsen şöyle adam olsan gelsen ben geri tepsem seni.

NERDE ??

işte burda.
joker !.



ölümün yakın bi o kadar da uzak olduğunu hissediyorum..gelmez kutsal günler yüreklere..Hayatta benim gibi zorluyo bir çok şeyi.Ne istediğimi,neyi istemediğimi bilmiyorum.öyle huzursuzum ki. yarın güzel bi gün olur umarım.zaten bi hafta sonlarım var dopdolu geçen.yaz gelsin ! haziran olsa atletle dolaşsak..denize girsek.kumlarda yatsak stres atsak gitar çalsak şarkı söylesek.

Niye ?

gelsin işte fena mı ?.coşsak biraz.bağırsak.(bağırsak) D: Türkçe delirttin beni.Miray gelse yine böyle samet gelse.bmb gelse ram gelse onur gelse uzaktaki herkes gelse..sonra biz olsak..güneşi görsek.hafif bir ruzgar çıksa saçlarımız dalgalansa sahilde olsak kağıt helva-dondurma yesek.yanaklarımıza yapışsa sonra yine gülsek.

Fena mı ?

hiç duramasak yerimizde.güneş kavursa böyle.denize girsek ayaklarımıza taşlar batsa yine. ıslatsak birbirimizi.
dalga geçsek birbirimizle.durup dururken herşeye gülsek.ağzımızdan çıkan 3,sözde kopsa kıyamet bir curcuna olsa.
deniz kabukları toplasak,kırsak midyeleri tükürsek içine.

Ah ne güzel ! ne güzel olurdu ?!
Bir yağmur vardı gökyüzünden inen kirpiklerime,bir de sen vardın gözyaşlarımda boğulan.Bir yanımda kararsızlık beliriyordu ansızın,diğer yanımı zaten hiç sorma !

meçhul bir geziye çıkıyordu bedenim,ıssızlar kentine doğru yol alıyordu.Soğuktu bir taraftan.Bedenimin çıplak bacakları üşüyordu.Öl desen belki ölecektim.Sustun.Sen sustukça boğazımda düğümlendi sözcükler konuşamadım.Bir sonbahar çıkmazıyı o aralar.yapraklarım dökülüyordu usul usul.Kışa doğru yaklaşıyordu adımlar, ilerliyorduk.yalnızdık beraberken..Aşk her seferinde bir kapı gibi yüzümüze çarpıyordu.Ve ben artık sessiz bakışlarından da korkuyordum.Her susuşunda daha da susuyordum sana! Ölümsüzleşmiştin,ruhuma hapsetmiştim seni.Artık çok geçti,gitmek için..Sence de öyle değil miydi?
Birini sevdim,aslında hiç yoktu..

Ruhum katildi benim,kalbimse bir cinayet işledizamanda durmuştu artık,vakitte ilerlemiyordu.Bense gözlerimin buğusunu siliyordum defalarca..

Evet ben bir cinayet işledim.Öldürdüm içimdeki seni.Oysa kaçıyordu adımların,yetiştim.Nefes nefeseydik..Tam karşımdaydın,seni vurdum tam kalbine isabet etti.Önce yere düştün sen başını kollarıma aldım ve son bir kez öptüm seni yanağının orta yerinden sonra başını o pis sokağının kaldırımına yasladım,ağladım!İşte o an kör bir adam görmüştü seni vurduğumu..Ve ağladım yine usulca..

Oysa...

Ben seni değil....Kendimi vurmalıydım...
Affet sevgili...


Benden
Ona gelsin ..
Dün ve bugün ne tuhaf bi gün-dü-ler..
kendime çok gülüyorum o kadar dengesizleştim ki anlatamam yaptığım şeylere akıl-sır erdiremez kimse.bir de bazılarının canını yakıyorum affetsin.dediğim gibi hep,bana güven olmaz.çünküüü; tutmaz dakikalarım birbirini.
dün özhan hocam msnde olduğu halde yanlışlıkla numarasını burock'tan aldım adam soruyo haliyle ''benden neden almadın ?'' ıı-hh işte hocam şöyle de böyle öyle mi yapmışım ayıp bana sonra yine başladım konu kapansın diye ''küçük balonumun içinde onunla gezmek isterim.'' sonra dün sevdiğim bir biblo kırıldı.üzüldüm ya yere düştü ve o sesi duymadı annem (iyki duymadı)..çabuk gel yaz çabuk gel..kağıt helva arasına hop dondurma ''lol'' nağdarda güzell.. olsa da yisem.. bugün de güzel hava yarında böyle olsun.lesyayla çkıcaz dışarı.ay bide dökülen saçlarıma bi laf sokucam şimdi ! Balkabaım her gün toplamaktan bıkmış kestirmem bitlensem yine kestirmem ! bir de annemin banyodan sonra ''gel bakim! '' demesinden tırsar oldum her defasında yok böyle bi acı,saçlarımı tarama anne bende taramıyım oh ne güzel..seenn...gördüğüm ilk gün kadar güzelsinn...
la laa laa..

17 Nisan 2010 Cumartesi

Adını söyleyemem ısrar etmesinler bunun için..Seni özlemekle geçmez bu yıllar..yağmurları bekleyemem gelmen için.Kaçıncı yağmur bu,bak bir dönem kışı bitirdi istanbul.çok ağlattın yokluğunda beni.. bir hançer saplasaydın kalbime ancak bu kadar acırdı .. Ben ki seni deliler gibi çok seven ben,seni düşman belledim kendime.bir yıla yaklaşıyorum şimdi sensiz.. o zaman kopucak içimde son bir kez o fırtına.Bu sefer yokluğuna isyan etmeden yazıcam yazılarımı..yeni bir güneş doğacak istanbula,bir yazın başlangıcıyla bitiricem seni son bir kez..Tek bitmeyendi bu sonlar..sonların hiç bir zaman sonu yoktu..kendimi kandırıyorum yine belki de.Sevemedim kimseyi senin gibi..senin kaç kişi girdi kalbine kim bilir..Kaç kişiyi koydun yerime..sensiz ellerimden nefret ediyorum..Ruhum,sen unutmak çok zor oldu..içimde hala sana yer var ölü bir sen yaşatıcam sonsuza kadar içimden..sen bilmezsin ama alırım haberini..her ne yaptıysan haberim var benim..öyle özledim ki..ama dile getiremiyorum bunu..gözümü kırpmam bir gel desen gelirim artık ! bugün yine çok özledim seni joker ! sensiz istanbulu sevmiyorum her yerde bir anı her yer sen dolu..Ben sana aşığım demekten korkuyorum..yokluğunla cezalandırılmış bir mahkumum şimdi,gözlerinde haps olmak varken..o kadar derdim varki sana ait.sus diyorum kendime sus ! yazma ona,özleme onu..Başka ADAM mı yok ! adam çok ! ama adam gibi adam yok senin gibi adam taklidi yapanlarla dolu istanbul ! sevdim diyenler,ölüyorum diyenler..eminim çok seviyolardır eminim..güvenmiyorum dünyaya ! dünyadakilere ! kendime bile ! sevemiyorum kimseyi,aşık olmak istesem de olamıyorum artık.Bu kötü..kendimi ne zaman kaybetsem elim gider mektuplara yapma derim,yapma Nur ! Dinlemez o an ruhum sesimi ! yapar yapacağını,üzer kendini
Bu beden senden sonra üzmeyi borç bildi kendine.

Engel tanımadan sevmek seni..ya da öldürmek içimde ! bitse bu işkence ! bir güneş doğsa içimdeki kışa nazır..
içimdeki sen asla bitmezsin demiştim ! koskoca 1 yıl geçti bitmedin ! izin vermycem yılların benden götürmesine seni
ASLA !

benim olmasan da bende kal sevgili..sen gittiğin günden beri düğümlenen sözcükler var boğazımda !
HOŞÇAKAL JOKER ! TEKRAR TEKRAR ELVEDA !
içimde öyle bir şey varki anlam da veremediğim..Yoruldum artık inan keşke herşey çok daha farklı olsaydı ama olmadı..Amalar,keşkeler ne zaman son bulur tanrım..bugün güzeldii..yeniköye geçtik ordan istinyeye yürüdük. eğlendik . demir demirkan 'a gitmeyi düşünüyoruz haftaya bakalım umarım !sonrası da içler acısı off.. fena halde yanmış göz altlarım zaten bugün bu makyaj sinir etti bizi benim halim fenaydı kıpkırmızı gözler komik ama güzeldi..bir degidişte bindiğimiz bedava vapura dönüşte yakalandık. kevin sana patladı yine :D fikir işte :) onlarla öyle mutluyum ki hiç eve gelesim olmuyo inan..seneye umarım hep aynı yere esip bırakır ruzgarlar bizi..hiç kopmadan.ortağım samsuna dönüyomuş bu arada ters giden bişiler olduğunu belirten ifadeler kullanmış smsinde onu üzen ne varsa topunu ... ! bu arada askerle geliyo çok az kaldı :) güzel bir piknik planlarımız var ..Biraz dökeriz yılların içimizde bıraktığı acıları..iyi geliceğini umarak yamulmak istiyorum. yine mayıştım bahar kırgınlığı der,geçerim..Dün değiştirdiğim odamı bugün yine eski halinde buldum ''Anne şaka gibisin ! '' Ne varsa koymuş böcekti çiçekti of ! o değiştrdikçe değiştiricem inaat anneye inat !tütsülerim meydana çıktı .V onlarla ilgilenirken gerçekten uyumak gelmiyo içimden..Kulağa hoş gelen müzik türleri.. En hafifinden apocaylptıca.! Bir de Handeye neler oluyor 'a takmış bulunmaktayız.! taparcasına seviyorum kadını .V öyle işte ;
inandım,yaşadım,yaşandım daha çok !

16 Nisan 2010 Cuma

yorulduğumu hissediyorum şu dakikalar. mutlu olmakta zor bişi değil de aslında işte .. yalnız kalınca insan boğuluyo..ama keyifler yerindeyken güzel..


Tencere yuvarlanmış,yemek dökülmüş..
Ben poğaça yedim,Will Simith.
Seni görünce gözlerim dolar,kulaklarım euro
Bu ericson başka erik yok
Biri varmış,diğeri varamamış
Biz Beraber
Lan şaka gibi bütün gün bunlara güldük :/
Burn !
Susadım sana !!..
miss gibi bir uykuya ihtiyacı var bedenimin..
Tatlı yüralar :)
Onu bir tek ben duydum.
.Uzaklardan.
Şu karanlık bitse artık siyahın sevildiği kadar beyaz da sevilse..Çıkmaz yolların sonu görünse bir yerlerden,yaklaşsam birilerine..
-Nerde ?..
Sussam,çare yok.Konuşsam susmaz dilimin pasaklı küfürleri..Hayat bundan ibaret işte koskocaman bir boşluk olur ruhunda,kim gelirse gelsin dolduramaz yerini..bugün de güneş doğdu istanbul 'a hiç bitmesin istediğim..Bu şehri böyle seviyorum. mız mız gözyaşlarıyla değil.Güneşsiz bir İstanbul düşünmek istemiyorum..
gitmeliyim şimdi
hatun msj attı
:*

13 Nisan 2010 Salı

yanımda olmasan da aklımdasın her solukta..Bir yerlerde yaşıyorsun belli ki nefes alışlarını hissediyorum uzaklardan.bu sefer keşke dolu bir hayat olmycak benimkisi sen dolu olmyck her cümlelerim artık.. eğer özlemekse beklemek susucam özlem duymadan..kahredip yokluğunu, saygı duyucam bu sefer..boyun eğicem..yapmak zorunda hissediyorum kendimi..düzen kuruldu..sıra bende !..O düzene ulaşmak kolay olmayck belki ama olucak..ben öyle istiyorum artık..adını her anışımda bir kez daha kirletiyorum dilimi.yazık diyorum sessizce..''yazık''..her sabah uyandığımda buruşmuş yatağımın makyajı akmış bir yastığını görüyorum..siyahlara bürünmüş bir yastık..gözyaşlarıyla kaplı..susmak bazı şeyleri kabullenmekse eğer kabulleniyorum gidişini..Ve bende sonsuza dek bittiğini..yorulduğunu hissediyorum bedenimin,ruhumun,düşlerimin sana ait..Gözlerinden eğer bir damla yaş akmışsa bana ait en büyük ödülümdür benim..
Hoşçakal Sevgili..

11 Nisan 2010 Pazar

Bir tek sözüm yok bunun için evet bugün bitti,içimde yaşattığım o şey..neyse artık ..bitti..herşeyin bittiğini hisettim son defa '' yıllar oldu '' sözüyle..Bir yıl artık 11 ay! öyle.. yıl-lar.! nefret ediyorum senden ! nefret ediyorum..
ortak..sınavın güzel geçmiş..sevindim..hala samsundasın :/.

sana gelelim yine joker !
kulaklarım bir daha asla duymayacak adını..herkesin bildiği sen bir anda yok olacaksın..bu sana son ! içimdeki tüm senliğe son! sana ait bi yer yok artık ruhumda..
ruhumdun sözde..
ruhsuzum !..
nefret !
isyan !
özlem değil bu !
hatırlamak istemekte değil..
adın bende gizli..
söylersem bütün laneti kusarım yüzüne
anca çok sinirlenirsem dile gelir adın..
hiç olmayacak birşeydin,bittin..

yıllar oldu,şaka gibi !!!
hiç bir şey rayına oturmaz bu hayatta
midene oturur kalır orda hep
yutkunsan
ne çare..
adın
var olduğu
e...
olduğu sürece !!
hiç sezmediklerin,içimdeki aşk !

sorma ya !


berbattı..berbattım..sadece mucizeye bağla herşeyi..ona da kalırsam vay halime..Tanrıya yalvarmakla baraj aşılmıyomuş demekki..bir de olurmş zhzuhazhau .d ..Neyse kandırmıyım kendimi..kaybettiğimi hissediyorum..Öylee..daha da yok aslında var (Bendee )..uykusuzum,boğazlarım acıyoo.burnumdan pis maddeler akıyo halk diliyle (sümüklerim) ..sınavın ortasında 1,silgim yuvarlana yuvarlana gitti ön tarafa dğru. bende koşa koşa peşinden sonra bir kadın geldi elinde (pınar su ) en sevdiğim *L sonra bi not annen gönderdi. canım yaa :) sınava girene kadar pınar su aradık yok sonra bulmuş ayselim.çok zırvaladım. uykum var 5de uyudum 6,20 geçe uyandım falan tekrar yatıyorum belkim dönerim eyvahlar olsun kanımca..