çözemediğim bakışlar kentinde bir düş sokağı sakiniydim ben !

çözemediğim bakışlar kentinde bir düş sokağı sakiniydim ben !

• • •

29 Mart 2010 Pazartesi


yalnızım...

bana git ve sonra da kal demiştin.Bir sözünle ittiğin o uçurumdan son anda yakaladığın ellerimle çekip çıkardın beni..o gece kollarında gözyaşlarına boğulmamın sebebini hiç anlayamadın.o ''kal''ın benim için önemini hiç bilmedin.

Ve şimdi yalnızsın...

bilsen ne çok suçluyorum kendimi bunun için.bir bilsen ne kadar çok acı çekiyorum..Ne olur affet beniböyle büyük bir aşkla severek seni en büyük acımasızlığı ben yapıyorum..Affet beni sevgili..

dinlediğim müzikler,tıpkı maç öncesi söylenilen bir marş gibi geliyorlar artık ruhuma..Ben kıstıkça o daha çok çoğalıyordu beynimde..çok sıkılıyorum bu ara ağzımın kulaklarıma varmasına ihtiyacı var fazlasıyla..

zaman bile uyudu artık..kapatmalıyım gözlerimi sensizliğe..

STRESS,HER YÖNDEN..

Bir mucizeye ihtiyaç var şimdi..

TANRIM !

yalvarırım..
içim de bir his var yine de mutluluğa karşı ufakta olsa sınava son 1 gün..umarım,inş..dağılmadan biz bir yerlere..
o kadar değişik duygularım var ki.. bugün yine güzeldi.ya markette patlıcan morunu gözteriyodum kuzene sonra kadının biri patlıcan dedin bana diye tutturdu yok size demedim diyorum hala geliyo üzerime çatlak. şaka yaptm dedi sonra aman ne komik bnde şaka yapmştm zaten ona .D bildiğin patlıcan yani .D aşk ta neymiş?..şuan için huzurluyum ama belli de olmuyor ruhuma her an patlak verebilirim.düşünmeye de gerek yok aslında ben çizmiyorum hedeflerimi hayat vermiş elime uyup duruyorum ona !.
Herkesi çok özledim...
Ruhum seni de..
üzgnm..

Bir kaç s(en)den ibaret lll


bugün..yarın..Diğer gün..ondan sonraki gün..Ve biterse günler sileceğim seni aklımdan geçmişimi özlememe yardım eden ne varsa kaldırıp atıcam çöpe..çok değil bak 1 seneyi tamamlıyor ruhum sensiz..çok az kaldı ufaktanda ufak bir zaman..acıyı da derdi de severdim ben seninle..koskoca aptallıklarım!boşuboşuna geçen kırgınlıklarla dolu yıllarım..

üvey bir sevgiliydin bana o misali davranırdın..ama korkuyorum yine de geçmişim gözler önüne geldikçe..öyle yorgun ki düşlerim böyle seni anlata anlata bitiremiyorum ya ona acıyorum,birazda kendime..zaman çok çabuk kirletiyor insanları..yaş ilerledikçe nefret ve aşk aynı yerlerde büyüyorlar..yine de görmemeliyim seni inan dayanamam..uykuya muhtaç gözlerim kapanmak nedir bilmiyor yine ..avazımın çıktığınca esnesemde uyuyamıyorum ..!uyuyamadıkça ben zararım kendime..boğazlarım da kötü öksür öksür.. ciğerlerim söküldü. .@

bir de bugün güzeldii..'biz' olunca güzel..

Ve bunu ben 2006 da onun yıllığına yazmıştım...

çaresizlik öğrenilmiştir başarılı olmakta öğrenilebilir.sende sandığımdan da fazlası var.gelebileceğin en iyi yerde değilsin.yeni bir hayat için gereken yeni bir akıldır.doğru şeyi yapmak için yanlış şeye gerek yoktur.Rüzgarı suçlamayı bırakyelkenleri kullanmayı öğren..çünkü biz seninle bunları öğrendik..seyirci koltuğundan sıkıldıysan sahneye çık..zirvede her zaman yeni bir kişiye daha yer vardır.başkaları yapabildiyse sende yaparsın.herşey seninle başlar,seninle biter..hayatta ya tozu dumana katarsın,ya da tozu dumanı yutarsın seçim senin..unutma ki her arkanı döndüğünde yanında olucam..seni seviyorum bitanemm..

Bir kaç s(en)den ibaret ! ll.


hiç bir şey için geç değil derler..peki çoğu şey için erken mi ?..bilmiyorum eskiden mutluydum severdim insanları,sevilirdim,eğlenirdim,gülerdim..Biri vardı sen olan belkide ondandı yüz bulmalarım..sıcağı en güzel hissettiğim yerdeydim,kalbinde..gözlerinden damlayan son gözyaşın olmayı isterdim.kalbine dokunduğumda hafif sızılar bırakan..tozların içinde kalmış bir enkazım şimdi.sen çağırdım beni geldim..her seslenişinde bir adım daha uzaklaştın benden..kimdin sen ! kocaman bir yalan mı ? ya da hayal kırıklığına uğratan bir masal mı..ben bilmezdim masalları böyle..annemin küçükken anlattığı masallar daha farklıydı..sonu hep mutlu biterdi ..beklerdim sonunu sonra huzur dolu uyku saatleri çalardı kapımı..bu seninle yaşadığım çok farklıydı..ya da sendin farklı olan evet evet sendin ! değişmeye meyilliydin..zor oldu unutmak ve hala ismin geçtikçe sızladığını farkederim ruhumun hani sözde ruhumdun ya benim ! hani öyleydi.. sonra gözlerim dolar tutarım kendimi geceye saklarım gözyaşlarımı..sonra akıtırım vucuttan boşalan pis kan gibi akıtırım iner usulca bedenime karışır sonra erir gider..

yağmuru özledim..gidişinle birlikte..uğrunda akıttığım o iğrenç gözyaşlarımdan nefret ediyorum artık..Ve ilk defa söylüyorum bunu sana ''Değmezmiş..! '' ''Değmezmişsin!..''yaşanmaması gereken bir şeydi bu ası yalandı .''aşktı ''

adı gibi sende yalandın..elimizde son kalan verdiğin sözler..onlarda senin gibiydiler masum gözüküp,canımı yakardılar..bu aşkın yeminiydi ayrılık..ettiğimiz en büyük yemindi..sensiz yaşıyorum şimdi ilkbaharı..İlk ilkbaharım sensiz.. yine de tebessüm etmeyi biliyorum hayata ..dünyanın tüm kötülüklerine gülüp geçerek ..

Birgün bunalırsan benim gibi
yosunlara takılmışsa eğer gözlerin
sakın unutma gökyüzüne bakmayı
gökyüzü senindir,gökyüzü herkesindir..
benim unutamadığım o
gittiği o günden beri ne kurulacak bir hayal bıraktı
ne de yaşanacak bir hayat..
yalnızım,yapayalnız şimdi
hiç özlememişim kendimi..
''herşeye rağmen yaşamaya değer hayat''
diyemiyorum bu kez..
ölmekten beteri de varmış, anladımm..

BİR KAÇ S(EN)DEN İBARET !


bugün seni gördüm..inanabiliyor musun? resim de olsa yeniydi-yeniydin..Ve hala gözlerimin önünde ellerin..Bazen düşünüyorum o kadar ortak yönlerimiz vardı ki yarım kalan..otobüste müzik dinlerken omzumda uyuduğun gün,bugün gibi aklımda !baktım resimlerine benim değildin bu kez..kim bilir kiminleydin..bende değildin,benim değildin,ellerindin bu sefer..saçlarını daha çok kestirmiş ve daha çok zayıflamışsın..siyahlar vardı üzerinde asildi yine,aksiydin..ben senin en çok aksi olmanı sevmiştim,sinirlenişini..iyi anlarını sevdiğim gibi kötü anlarını da sevdim seni..ufak tefek tartışmalarımızı hatta ayrıldıktan sonra ilk buluşmamızı..Durakta beklemiştin beni bir mayıs ayıydı ayrıldığımız gibi kavuşmamızda mayıstı ! ben yaklaştıkca sana her adımımda daha çok artardı kalp atışlarım..sonra geldim..sen oturuyodun ayakkabıların değmişti ayakkabılarına o an ölseydim yanında şimdiyi görmeseydimm keşke..sonra o anki sarılışını unutamam ruhum ! bana hiç öylesine sarılmamıştın hiç sanmıştım ki..neyse..yine aynı şeyler işte her aşka başlarken bitmeyecek gibilerinden düşünceler..!Senden gitmeme izin ver..bak hala nefret etmiyorum senden o kadar şeye rağmen hala ufak bir his besliyor kalbim sana karşı..benimle birlikte büyüyen hislerimleyim şimdi..Bu benim..Bir de ayrıldığımız gün sarılmıştın bana ..

'' Sanki bugün son günmüş gibi,dolu dolu yaşamak istiyorum ben ! '' tam o arada elimi aldın avuç içlerine..

ağlamak geldi içimden sustum..daha fazla gözyaşı dökemezdim uğruna ama dayanamadım bir uçurum kenarındayız o kadar yüksekki altı deniz bir kayalıkta otrduk.sarıldın bana ve elime ayrıldığımızda yazdığın o mektubu verdin her an yanımda taşıdığım hala..açtım onu ..okumaya başladım her harfini tek tek anımsadım..ağladım,sildin gözyaşlarımı ellerinle..ağladın ben sildim..yalan gözyaşları !..sevdiğim uğruna öldüğüm kızı kaybettim demişsin..

insan uğrunda öldüğü birini kaybedemez .... ! senin yaptığını başkası yapsaydı umrumda olmazdı .. ama sen yaptıysan ''sen ! '' benim tanıdığım .... kimseye güvenemem artık! yakışmadı sana..Sen ki ayaklarıma eğilen okul bahçelerindeyken daha lisedeyken bunları yapan sen şimdi ... inanılır gibi değil.. kıyamam diyodun hep ! nerde o sözlerin..sen baştan bir yalandın ! en başından bu aşkın. hani masal olmadan önceki halin..EN büyük,EN güvendiğim kahramanımdın benim bu hayatta..gözlerim hala seni arıyo..belki gelirsin diye..olmasa da gel son kez Tanrım ölmeden önce son kez göster o yüzü bana ! ölümü istiyorum bazen boğuluyorum,yaşarken delice..

''SENİ SEVİYORUM '' derken bile sakladın hep gerçeği..ayrıldığımız gün tam 1 saat öncesinde seni seviyorum dedin bana oda yalandı..senin her cümlenin altında hep bir yalan yatıyormuş meğer sinsice..Artık yoksun ..V ben hala bıraktığın yerdeyim Ve hala seviyorum ama bilme sen ..Adını söyleyemem,sende bilme ..

Bugün de gelmedin..
Ve ..
Bugün de ölmedim ..

bugün yine çok tuhaf duygularla karşındayım yine..Ne olduğunu ve ne olacağını bilmediğim bir kaç hisle birlikteyim..içim acıyo,ruhum daralıyo bugün yine..Ondan haber var görmüş onu,görmüş ! ONU ! ..
o kadar yorgun ki düşlerim Ve bi o kadar karışıkki kendimi dans ediyoken ağlarken buldum sonra yine güldüm ve şimdi yine aslında seviyorum seni hala,herşeye rağmen ama dedim ya hep içimde asla bitmene izin vermiycem ama olmuyo işte denedik defalarca..böylesi dha iyi hem zarar vermiyoruz birbirimize..sen başka alemlerdesin ben apayrı..sorma nolur yokluğumda ne yaptın diye bana ?! Bu halde cevaplamam doğru değil bu soruyu..sana yalan söylerim sil diye beni o beyninde ufak dahii yerim varsa sil diye beni..sen varken nefret ederdim yağmurdan..
şimdi ne kadar anlam taşıyor benim için bi bilsen..herkes seni soruyo bana,en yakın arkadaşına soruyorum seni ve bugün yine ''Bana onu anlat okan ! '' dedim liseye ilk başladığın andan itibaren başladı anlatmaya seni..
devam et okan hep anlat dedim..devam etti,anlattı..ben ağladım o anlattı seni bana ağladığımı bilmeden..
siyah bir örtü kapladı bedenimi şimdi..odamın her köşesinde izlerin var..nereye baksam sen ! nereye baksam gözlerin,nereye baksam bakışların..Gittiğin günden beri hiç bir şey değişmedi..yine aynı özlüyorum seni ve yine aynı seviyorum..gittiğin gün gibi ağlıyorum seni özlerken..uğrunda ağlamak bile rahatlatıyo bazen..
bugün yine seni çok özledim ben
bugün yine uğrunda öldüm ben
Ve bugün güne yine ''sEN'' diye başladım...
tek korkum sensin benim,tek korkum unutman,çıkarman aklından..
sevdiğimi,seveceğimi sandım senden sonra herkesi sevdim de birini.Ama ben seni özledim yine de sen gibi değildi kimse..senin gibi kimse sevmedi beni..bekledim gittiğin günden beri..Bİ UMUT BESLİYORUM İÇİMDE..
BELKİİ...BELKİİ..BİR İHTİMAL GELİRSİN DİYE...
sen diye birşey yok diyebilseydim eğer işte o zaman en büyük ödülünü bağışlayabilirdim ruhuma..Ama ne yazık ki bazı şeyleri unutamıyorum..Aslında unutmaya da çalışmıyorum..Sen ve ayrılığın benimle birlikte büyüyor..
hiç bir şeye çağre yok bu dünyada ! tıpkı sana duyduğum özleme olmadığı gibi..gün geçtikce daha çok özlüyorum seni daha çok arzuluyorum..''Gel,kal ve bir daha hiç gitme !.'' Keşke..bu 2 gündür yine tuttu sen krizlerim dinmek bilmedi bu acı..hissediyorum..seni başka bedenlerde..başkalarında..sabah uyanırdım güneş yeni doğardı seninle..sen işe giderdin arardın beni bbir fırça atardın bana bütün uykumu kaçırıdın sonra ''sen uyu tamam'' derdin bana uyumazdım,uyuyamazdım..çıkış saatlerini beklerdim hep bir heyecanla saati sayardım..düşünüyorum..o dakikaları özlüyorum..ufak tartışmalarımızda senin için döktüğüm gözyaşlarımı özlüyorum..olsan da burda ağlasam hergün ! kalbime bir sor..nasılda özlüyor seni..öyle acı çekiyorum ki sana belli etmeden..
Gel Artık !
ya da kabulleneyim artık sensizliği !
Özlüyorum..
Her nefes alışımda daha çok !
Her nefes alışını bildiğim de daha çok !
kabullenemiyorum hala gidişini..gün geçtikce daha zor..daha çok acıtıyor canımı..daha kötüye gidiyor herşey..içimdeki senden kurtulabilecek miyim ben ? duygularımıda aldın giderken sana hissettiklerim hepsi birer birer yok olmuş farklı kişiler tanıdıkca anladım..gerçekten çok zor birşeymiş sensizlik..bu kalp ağrısı hiç dinmiycek belli ki..her defasında o ellerimizi birleştiren şey,nasıl olurda şimdi yok olur biranda..
''kaybettim '' demişsin,isyan eder gibi,mecbur kalır gibi neydi seni zorlayan bu kadar .. geçmişe baktıkca ilerlemiyor geleceğim hiç bir zaman.harcadığımız zamanları yeniden yaşayabilseydik keşke..ben razıyım yine ayrılıklar yaşamaya çektiğim acının adı ''sEN olsun yeter..'' bir çok kişi girdi kalbine..her birini sevdin sen beni sevdiğin gibi..
benimde oldu senden sonra tanıdığım insanlar ama sen değillerdi olamazlardı..sensiz herşey acı verdi..gittiğinde gözlerim yağmur dolusunca aktı durmaksızın..
Ben Gitme dedim defalarca !
Hep bahanelerin oldu farklı kişileri sevmek için.
Gittin,gitmek için geldiğini belirterek..
Artık susuyorum..
susmalarımın altında koskoca öfkelerim var sana beslediğim..çık karşıma son kez de olsa çık artık !!
senden kaçtıkca daha çok kilitleniyorum sana..daha çok özlüyorum..
kesin birşeyler oluyor
bilmediğim !!
HİSSEDİYORUMM..!
ne gereği var ki..hiç bir şeye gerek yok aslında ya da ben duymuyorum bu ara söz vermiştim kendime bir çok şey için tutamadım..Bugün sabahtan belliydi bir şeylerin(-) olucağı..uyandım annemle bi patlak verdi girdik birbirimize.sonra çıktım evden rahatladım biraz geldim yine..yine..yine..yinee..yapacak hiç bir şey yok..yok yapacak bir şey..tek derdim zaman benim,tek sorunum zaman..geçmek bilmeyen aksine geçse de kötü ilerleyen pis bir illetti zaman bana göre..denizdeki dalgalar iyi geldi kıyıya vurdukça esti rüzgar yüzüme,estikce kendime geldim..
aslında mutlu olmak için bi sebebim olmadığı gibi mutsuz olmam için de yok.. ya da ne bileyim iştee.. :/
dinlendirici gözlüklerimi buldum sıkıntıdan boyadım bordoya.. fena olmadı ..
bir de..
büyük izler var hala odamın her bir köşesinde..bir kaç resim..bir kaç mektup kalan elimde..en sevdiğim mevsimde gittin benden.. sana en çok ihtiyacım olduğu zamandı o zamanlar..şimdi bakıyorum o fotoğraflara masum bir gülüşün var..o zamanlar öyleydin ya hani gülerdin herşeye..ben sakızını istemiştim senin.sen al demiştin vermiştin bana ben ''bi tadıyım demiştim '' çok gülmüştün ona bugün de aklıma o geldi..bir de denizin en dibindeydik hani bir haziran başıydı en sonundaydık merdivenlerin parmak uçlarımızda deniz..o gün çok özenmiştim kendime..son günlerimizdi anlamamam imkansızdı..uzun uzun bakıştık,uzun uzun konuştuk o gün..inan o kadar çok sözüm vardı ki sana söylemek istediğim ve senin tek bir sözünle boğazıma düğümlediğim..o gün işte ilk defa ''Git '' dedin bana
''Git Nur sana daha çok aşık olmadan git ! '' bu cümle o kadar düşündürmüştü ki beni..biliyordum ayrılacaktık ama bu kadar erken miydi vedan?..o dakikalar bitmişti..sonra o beni eve bıraktı yürüdü benimle yol boyunca konuşmadık hiç ben baktım ona yürürken yine sinirliydi ilk gün ki gibi..ben eğdim başımı o baktı bana hiç karşılaşmadı bakışlarımız ama o anı da sevdim ben sen vardın.. EN sevdiğim ! artık kaybedecek hiç bir şeyim yoktu..
kaybetmiştim seni belki sonsuza dek..belki ebediyen..ama hala ruhumun bir şehri saklıydı sende..
gördün mü bak joker ölüyorum derdin hep bana ölmekten daha beteri de varmış !
Defalarca kaçtım senden,defalarca yakalandım..ama hep kırıktı kalpler,buruktu..Ve şuan karşılıksız bir aşk benim sana beslediğim..uzun zaman oldu karşılaşmayalı..uzun zaman oldu gözlerini görmeyeli..bakışlarını özledim,kirpiklerini..kıvırcık saçlarını özledim ben senin..Zaman ne çok değiştirmiş seni her güzel özelliğini kaybetmişsin..Belki bende..senden sonra çok şeyi kaybettim ben..Bol kahkahalarım oldu..Bol bol eğlendiğim dakikalar oldu..ama bir güne sensiz başlamadım..adını söylemediğim bir günüm geçmedi..adını söyleyemem,sende bilme !..yeteri kadar yenildim bu aşka,yeteri kadar yara aldım..Geçmeli artık bu stres,kalbimdeki bu acı dinmeli !
uzaklara dalıp gidişlerim var şimdi senden son kalan bir de gözyaşlarım..Başkada eser yok gidişinden arda kalan..
hiç biri olmasaydı gülmeseydi yüzüm ama sen olsaydın her gün ağlamaya razıydım inan..ama olsaydın işte sevgili..
ruhumda gizlediğim kadar seni birebir yaşasaydık içimdeki aşkı korkma bu sefer beni sevmeni istemem senden
bende ki bu his yeter ikimize de..sensiz geçirdiğm 11. ay bu mayısta tam bir sene.. artık son ümidimide yitirdim..
gittin...Ve bir daha gelmemek üzere...
uzaklardasın çok..
belki de çok yakın da..
bir ses ver diye yalvarmam artık sana sus ama kal..gitmek yakışmadı sana...
senin değil ! seni benden alanların gülmesin yüzü..senin değil onların yansın canı !
Seni çok sevdim !
Seni herşeyden çok sevdim..
Ve hep bil istedim bunu..
Hala dün gibi o gün gibi seviyorum seni..
ama bu sefer gizli senden olduğu gibi herkesten...
elveda ruhumu adadığım ömrüm..!
bir kez daha elveda..
yorucu bi gündü..
sabah uyandım..
kuzenle buluştum..
erkek lisesine gittik
öyle böyle değil
gözlerimi açtım
''ne oluyo lan ! ''
bi pitbull..
bir top.
maç ediyorlar
topu önümüze attılar
büşrayı görüceksin .d .v
yarılmamak elde değil :D
sonraaa..
gtiik işte yemek yedik
:)
yoktuu ya evde yoktu sonra
ben onu o zamanda beğeniyordum dedim
bir kahkaha ki karşımızda
ay yok yanımızda :))
duymadı ama evet evet duymadı
eve geldim..
bi smoke.
sonra ufuklara geçtim
tatlı krizi tuttu 10 baklavaya 10 Lra.
değdi mi laa..
sonra batak oynadık..
baskt fln az önce geldim
yorucu bi gündü :/
çok tepindim..
i uykular..
ellerinden öperim tanrım !..
içtim keyiflendim
canıma değsin
içtim içtim zehirlendim
annem affetsin
kadehlerde temizlendim
içtim içtim rezil oldum
beyoğlunda vezir oldum
her belaya hazır oldum..

gözleri yeşil gibi yaşadığım şehir gibi
sanki beni sever gibi
biri var
güzel gözleri haramsa
çatal dilleri ölüm
bugünlerde beni yaşatmayan biri var

Ve bu kadın bana iyi gelir
susarım arada kusarım
annem değişikli farketti.
eskiden daha sessizdin dedi
memnun değilmsn dedim
memnun değilm desem
değişir misin dedi
hayır dedim
siktr git dedi
siktir gitmedim
sadece gittim
anne seni kalbini,beynini,ruhunu seviyorum
hiiihh.. içim geçti..
mutluyum..
ama amaa !
babam yine kulaklığımı aldı
maç dinleyecekmş.
bi de bi konfor sorma
kulaklığın süngeri nerdeymiş
yedim dedim
şaşırmadım dedi
herkes sorun
ben gibi
biz gibi..
lanet hayatımda lanet bir gün daha
geçmiş bulunmakta
atlattık..
şükür Tanrım,ellerinden öperim..
Güzel gözlü güzel çocukSeni rüyamda gördümSonra birinden duydumGeri dönmüşsünAradıgını bulamamış üzülmüşsünSonra birinden duydumBeni sormuşsunSaçımı siyaha boyadımFena olmadıBence görsen beğenirsinBelki karşılaşırız aptal bir bardaBelki de dönüp bakmazsınHiç olur muHiç olur muOlur muGüzel gözlü çocukUnuttun mu sadece bi öpücükleAşık olduğumuŞimdi herşey yanmış kül olmuşZamanımız yokSen yanlız ben yanlızOlur muKaç yıl önceydiBize çarpan şey neydiAnlatmaya utanacak kadar iyiydiDudakların parmaklarınSonra karanlık bir sokakta bağırdım sanaBence tam bir korkaksınHiç olur muHiç olur muOlur mu Güzel gözlü çocukUnuttun mu sadece bi öpücükleAşık olduğumuŞimdi herşey yanmış kül olmuşZamanımız yokSen yanlız ben yanlızOlur mu..

Canını Seven Kaçsın
A.aslm..
yeri bende saklı :)

28 Mart 2010 Pazar

ığyy..
evdeyim yağmur nedeniyle..
sıkılıyorum yapıcak bşi yok
annemle kavga etmemek için yine attım kendimi odaya
kadını da bunalım ediyorum oda haklı aslında :/
böyle yine boğuluyorum..
yarın olsun artık çıkıp gidiyim..
off off..
uyandığımdan bu saate kadar suratım hep asık.
böyle şeytan gibi hissediyorum kendimi
azrail olsam da insanların canını alsam anca
gelirim kendime
ay ölücem kedisizlikten !...
tek sevdiğim,tek inandığım erkek =
Buğra'mm !!
bugün yine bizdeydi
eve bi geldm balkonda oturuyo
çığlık çığlığa ev yine .
devamlı öpesim geliyo onu böle bol bol
sürekli cengiz diye bağrıyoruz..
biz mutluyuz ya
sıkıldım kendimi üzmekten
ben yalnız değilim herkes var
ben yalnız değilim (o) var..
seni meleklerin kıskanacağı kadar çok seviyorumm buğramm <3
yarınlar
üzerine
kurulu
bir
hayat
değil!-di!
benimkisi..
hiç
bir
zaman..

27 Mart 2010 Cumartesi

hep bir adam portresi çizmiştim ruhuma,seni tanımadan önce belki diye ümitlendirerek kendimi
karşıma çıkacağını bilmeden..
sonra sevdim seni
çok sevdim !
sen beni sevmezken de sevmiştim seni.
zamanlar geçti daha çok!
güneş battı daha çok!
gün aydınlandı daha çok diye diye
-kabardı kalbimin en derin köşesindeki sen
gün geçtikce daha çok kabuk bağladı açtığın yaralar.
gün geçtikce hiç dinmeden sızladılar.
karanlık şehrimin aydınlığıydın sen benim.
hayır hayır ya da ;
tüm şehrimdin benim..
kalbimdeki istanbulun sahibiydin sen
bendin,ben de sen !
ellerim yüzüne değdiği an
sonsuza ulaşmıştı ellerim.
gülüşünle renklendi ruhumun karanlıkları..
gülüşünü sevdiğim kadar ağlamanı da sevdim senin..
gözlerindeki yaşların omzuma değmesini sevdim,
. seni sevdiğim gibi..
yokluğunda dua ettiğim gibi dua ediyorum Tanrıya !
yitirmeden inancımı..
daima seni severek..
geçmişi paylaştık seninle ama
belli ki bir hayatı yarım bıraktık.
senden sonra öksüz kaldı kalbimin her bir masalları..
nefes alışlarımı bulmuştum sende
kandırmışım kendimi öylece !
oysa nefesim bende
aslında SEN hariç herşey bende..
Seni çok abarttım ben
abartılacak hiç bir şeyin yokken !

yarınlara da vede ettim artık..
sen yoksan
olmasınlar...

ihtiraslı ve kederli düşünceler benim olacak

ruhum yükseldi,arzular…

.melankoli

kalbim senin !
sessizlik !
pamuk şeker
uçan bi kaç balon
kağıt helva
renkli uçurtmalar
meyve dolu dondurmalar..
Ve bir kaç
geçmişimle uğraşan hayallerim !
ötesi yok..
dudak büken tebessüm.
kahkaha dolu bir ağız
geçmişe
geleceğe
hiç bakmadan
bugünü yaşarım.
nemli saçlar ..
ürkek gözler
keskin bakışlar
dahası da var ruhuma gizlediğim

sadece cam arkası gözler..
şeffaf tıpkı suyun rengi gibi.
hafif tozlarla görüyorum gözlerini.

bir de yağmur olmalı
yoğun yağmalı bedenlerimize
ruhlarımız ıslanmalı,
iliklerimizle birlikte..

okyanus renkli gözlerdi..
. . .
benim değildi..

bugün bmb ! günüydü
konuştuk çok özlemişim
kardeşimm...
gel artık !

26 Mart 2010 Cuma

ben söz verdim Tanrıya !
akmaz gözyaşlarım ondan başkasına
aktır-mam !
o kadar saçma ki bir çok şeye anlam veremiyorum
lan ne küfür edesim var sana şimdi,
suskunluğuma saklıyorum..
ama benden özür falan dilemesin sakın !
erkek merkek dinlemem dalarım !
yüksek derece sinirliyim
tavan yaptım.
hala farkında değiller acıların bana s*klemedğini !
ne acılara gögüs gerdim buna mı germiycem
acıysa tabi
gülmeye çok meraklıymışım gibi
''yüzün gülmesin''
gülmesin ulan umrum mu ?
bozuk dengemi de bozdu salak ..

24 Mart 2010 Çarşamba

Artık sorunum kalmadı ..
tüm nefretlerimi kustum hayata
boynumu eğmiyorum hiç bir soruna
güçlüyüm..

doğru insanı sevmem ben deliyi severim,küfürbazı hırslı,kötü kadınları..
ellerinde şarap şişeleriyle o yana bu yana gidenlerii..
severim,gülerim onlarla konuşmak çok eğlendiriyo beni.
serseriyi severim serserinin de serserisini kopukları..onların yanında rahatım annemin de deyişiyle ''soytarıyım '' ..
vucudumdaki en sevdiğim şey tırnaklarım..
yasak,kural bilmeyenleri severim inatçıları..
bi de makyajı akan kadınları..

kimim ben ??
bugün ne günlerden?? ..

deliyi seviyorum delirmeyi. it kuzenimi seviyorm !
bir de hayal kurmayı ,kahramanı sen olunca
kucak dolusu sevgiler..

21 Mart 2010 Pazar

yaz yaklaştıkça isteklerim çoğaldı.
off ama mayısa daha çok var !
CFH..şimdi sıra bizde..
fenerle dövme yaptırmaya karar verdik
ben sağ elmacık kemiğimi deldirirken
fener solu deldircek.
bu yaz farklı olsun istiyorum.
bir saniyemi daha ağlayarak geçirmeye halim yok.
kalbini kırdğım kişiler gün geçtikce arttıyoo..
bunalım modundan çıktım bugün.
annem ilk defa mutlu etti beni
uzun bi aradan sonra
-- Annemle gülmek !
beni anlıyo artık
ya da anlarmış gibi yapıyo
seviyorum kız seni !!
2 mevsimi yaşadı bugün istanbul
ama güzeldi..
bol suyla yıkadım saçları
LANET ! :/

çevremde hep gülüyorum,hemde hiç susmadan
avazım çıktığınca..
seviyorum da bunu..
aslında içim paramparça
gözlerim kanlanmış artık
yılların verdiği en güzel hediye bana bu
kıpkırmızı gözler..
sensiz saniyelerime bile tahammülüm yoktu benim.
bak ne çabuk geçti zaman sensiz 11 ay..
sensizlik nedir bilmezdim hiç.
ne kadar sık görüşürsek,
o kadar çok kavga ederdik seninle.
seninle kavga etmeyi bile özledim..
ama sadece içimde özledim bunu
bir daha başlamak mı ?
ASLA !
ama ne bileyim,öyle işte..
ruhumda kapanmayan yaralar var hala
sensizliği ben seçmedim veya da biz..
hayır hayır..
sadece sana aitti bu suç..
tahmnin dahi edemezdim inan
bu durumda olacağımızı..
ama olduk..
pişman değilim..
ellerimle yüzünü okşadığım için,
seni bu kadar çok sevdiğim için pişman değilim..
Ve yine o şarkı ...
sen gittin..
Ve
senden sonra aşk benden uzaktı hep !..

19 Mart 2010 Cuma

SUS şimdi...Konuşma…Anlamsızlıklar dolu aramızda…Anlatamıyorum...! Anlamak istemiyorsun ya da...!Boğazımda düğümlenen sana söylenmesi gereken cümleleri yuttum... Benim kelimelerim seninkinden daha ağır...…Hazmedemezsin inan...!UNUT şimdi...Düşünme...Bırak kendini bensizliğe...Cevabını bildiğin soruları sorma bana.. Suçlu arama…Anladım.. Bu aşk fazla sana......Fazla…!SİL şimdi...Bitir...Yaşananların üstüne basıp geç... Benli hayallerini savur oraya buraya.. Adımı ağzına dolama artık… Bakma arkana adımlarını hızlı at...… yaklaşman zor olsun bana bundan sonra…!GİT şimdi…Sevmelerim hep boğazıma düğümleniyor zaten…Umutlarım hep yasaklar üstüne kurulu..Hayallerimi yolladım arkandan……Kendime de koyu bir "acı" demledim..En tatsızından..!Kumbaramda biriken “öfkeleri” harcama zamanı.. Çıkmaz sokakları geride bırakma mücadelesi belki de…! Yeni sayfalar açma zamanı silgi kullanmadan adı “mutluluk” olan bir hikaye yazma çabası belkide...!“Seni Unutmak“ sadece lafta sadece dilde var…“Yüreğim” hazır hissetmiyor kendini bunu kaldırmaya gücü yok bu aralar…!Sevginle dolup taşan bu yüreği nefretle dolduramamHep seni düşünen bu beyni unutmaya zorlayamamBen her şeyi “sen” gibi kolay harcayamam…!Zordur sevmelerimNefretlerim gibi…!Zordur başlangıçlarımBitişlerdeki rolüm gibi..!Son olarak;Üzerime giydirdiğin bu “ayrılığın yükü” bana hiç yakışmadı…Şimdi olmasa da zamanı geldiğinde çıkarıp atacağıma eminim…! İşte çıkardığım o vakit sen üzerine “pişmanlığı” geçireceksin…!Ama unuttuğun bir şey var…Sen onu ne şimdi ne de daha sonra çıkarıp atmayı beceremeyeceksin...!!!

17 Mart 2010 Çarşamba

Duvarlarıma sinmiş gözlerinin rengi
baktıkca sen,yaklaştıkca kokun var.
her adımımda kanıyorum sana,bitiyorum,eriyorum.
bir şarap misali eskiyorum yüreğinde.
yalan sevgilinin yalan sözleri var elimde
yalan mektupları..
şimdi bir renk daha lazım bana
siyahın rengini bozmadan
karaya uygun bir renk
ruhumu boyamak için
hergün o korku dolu yatağımdan kalkıp,
aynaya baktığım da
karşımda suratına hüzün çökmüş
yılların yorgunluğunu taşıyan,
bir kadın olarak görüyorum kendimi.
bir çığlık atmak ister derinliklerim
avazım çıktığınca..
müziğin sesini arttırısın duymaz kimse isyanını
ve yeni bir hayat dilersin kendine.
hayata yeniden merhaba demek için bu kaçıncı
''selamdı''
•••• HATIRLAMIYORUM••••



belki hatırlarsın..

Artık gitme demeyeceğim, zaten iyice hazırsın bu sefer.Herşeyi yanında götür; anılarımızı, umutlarımızı, sevgimi de al belki lâzım olur.Tek kelime etmesem diyorum, ama etmeliyim, sana bilmediğin bir şeydenbahsetmeliyim; kendimden. Evet, onca zaman tanıdığını sandığın benden.Hırçın yanımı gördün daha çok, oysa öyle uysal bir çocukmuşum ki.Neydi beni zaman zaman hoyrat yapan?Sanırım, düşünmedin.Birini ayrı tutsam da renklerin hepsini sevdim, mevsimleri de.Aslında çok şey var sevdiğim,kavgalar ve savaşlar dışında bir de niye olursa olsun vedalaşma anları, İsterdim ki uyumlu halimi yaşasaydın daima ama bana hep vurgunsaatlerinde geldin, ya da sen vurdun.Uzaklara bakardım uysal çocukluğumda içimde dolmayan derin boşluğumla,denizden gelecek bir gemi bekledim durdum,sonra yıldızlara baktım yıllarca ve sen sandığım bir yıldıza.Kadınlar, erkekler, çocuklar ve şehirler tanıdım, çoğunu da sevdim.Aşklarım da oldu, hem de uğruna ölebileceğim aşklar, ama en çok seni sevdim.Ve şimdi gidiyorsun, evet git içimdeki melek sana dua edecek.Sanırım kahrolmayacağım bu veda sahnesine - senin baban öldü mü?Bu gidiş ölümden beter olamaz. Hangisi doğru bilmiyorum,Seni uğurlayıp öylece kalmak mı?Yoksa, benim uyumamı bekleyip gitmen, benim de sensiz sabaha uyanmam mı?Bence şimdi git, hayır gitme! Yani git de önce üstümü ört, ben uzanayım şöyle, ışığı kapat ve git.Hayır hayır gitme!Yani git de ışığı yak git, ben karanlıktan korkuyorum da!Hem sensizlik hem karanlık bu kadarı fazla.Üstümü de örtme bu şevkat de fazla, ışıkların hepsi açık olsun.İçim burkuluyor sen nasıl gidersen git. Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son kez.Seni seviyorum.Sen giderken ben içimden haykıracağım 'kusursuz bir aşktı bu' diye.Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum...Yine de tanıdı gönlüm yaşadıBir kusursuz aşk büyüttüm sana pişman değilim Her akşam vaktinde bu gönül üzülürHüzünle dolar seni düşünürŞimdi çok uzakta kimbilir neredesinGeri dön ya da dönme ben sendeyim !

joker ..

Soner Arıca/ Kusursuz Aşk !

15 Mart 2010 Pazartesi

şimdi gel gör bi bak hayatımı
oyuncağı oldu belki de farklı bedenlerin
artık seni suçlayamam daha fazla
aynaya baktığım da gördüğüm
sadece ve sadece benim eserimdi.
bugünle birlikte hergün yıkık benim günlerim
Ve bitti..
defalarca da bitmişti daha öncesinde.
senin hep kızgındı bakışların,
benimse bi okadar korkak..
bu sefer yalvarmadım sana
''Bırakma beni ! ''
oysa ne çok söylemek istemiştim.
şimdi düşünüyorum da bazı şeyleri
sonu kötü de olsa ,güzeldi..
çünkü sen vardın,biz vardık..
korkardım hep sensizlikten ben
sensiz hiç bu kadar uzun zaman geçirmedim
Ve bu sefer de herkesin düşündüğü gibi düşünüyorum bende.
'' Artık çok geç ! ''
kader deyipte geçemem ..
sorumlusu
sen ve bendik bu ayrılığın
ve en çokta sendin..
sen istedin
ömrün yettiğince mutlu ol sevgili..
bi yarın hala bende saklı
o emanetin içimde bir kız çocuğu gibi
büyümekte benimle birlikte
merak etme.
çok uzaklarda olsan da sadece şunu bil;
'' Bendeki sen asla bitmezsin,tükenmezsin,
dünlerde nasıl sevdiysem seni,hala öylesin bende.
ruhum hala sen krizlerinde.unutma bu bir vede değil,ruhum daima seninle .. ''


..onu nasıl özlediğimi asla bilmesin
tek isteğim bu senden tanrım..



11 Mart 2010 Perşembe

yağmurlar ruhumun derinliklerine indirir beni
saçlarımla birlikte kirpiklerim,
kirpiklerimle birlikte kalbim ıslanır.
bu yağmur seni anlatır,
seninle birlikte geçmişimi.
geçmişimi özledim yine
çocukluğumu,
dedemi özledim yıllar önce kaybettiğim
ve aldığı kırmızı rugan ayakkabılarla
çarpık adımlarla yürümeyi özledim.
oyuncak bebeklerimi özledim
canlandığına inandırdığım kendimi
büyüdükçe acıların da çoğalacağını
tahmin edemezdim..
dünyaya geldiğimde böyle bir kural sunulmamıştı
benimle birlikte kimseye..
küçük bir bebek var şimdi ruhuma çizdiğim
bir çığlıkla dünyaya gelen,buruşuk suratlı bir bebek
yaşlandığında da bu görüntüyü alıcak farkında değil.
masal anlatırım uyumadan önce o bebeğe.
ya ben çok geç kaldım bazı şeyleri yaşamaya
ya da çok erken gittiler..
kim bilir.
ölümden de korkmuyorum artık
beni korkutan tek şey yaşamak
yeni insanlar tanıyıp,farklı maskeler edinmeleri
bir daha gelseydim bu dünyaya sil baştan ..
o masum bebeği hiç kirletmezdim
kimseye güvenemiyorum
aynaya baktığım da kendime bile
ben bir yalanım
tıpkı siz gibi
herkes gibi..
gülümsüyorum aynaya
avazımın çıktığı kadar kahkahalarca
kaybedecek hiçbirşeyim yok çünkü
bu boş hayatta
bilmezler
bilmezsiniz
içimdeki o acıyı
ve sende bilmezsin içimdeki seni.
bir pembe kadar sahte olduğunu tahmin edememiştim.
geçmeyen geçmişime ve asla
gelmeyecek olan geçmişime inat
ben gülersem her gülüşüm
günah saçar sizlere ama yine de
HEP MASUM KALICAM !

yeni doğmuş çırılçıplak,çığlık atan bir bebek misali..

biz kendimizden başka kimseyi sevemedik
sorunda buydu ya zaten..
karşılıklı can yakmalarımızın sebebi.
çok zaman geçti sonra
ne izi kaldı ayak izlerinin
ne sesin beynimde..
hiç bir belirtine yer yoktu
ne kadarını susmuştuk konuştuklarımızın
veya da ne kadarını konuşmuştuk susmaktan fırsat bulup
konuşulacak çok şey vardı belki yarım kalan ..
şimdi öyle düşünmüyorum en azından
sevdim sonunun olmadığını bile bile
saçmalamışım..
senden sonra duygularımın kaybolduğuna inanmıştım
yanılmışım..
ben böyle de mutluyum ..
adam gibi muamele görüyorum
en azından..
kimseye de
hee bi de yağmura alıştım sanki
ıslanmaya
zevk aldım,hoşuma gitti.
annem saçlarımı taradı
özlemişim ellerini..
ama beynim hala ağrıyo
olucak o kadar ..
sivilcelerim arttı
sivilcelerim olmadan asla !

özlemek ..
berbat bi duyguymuş pes !

10 Mart 2010 Çarşamba

Kalem Sercan'da


Duvarlarım kan, pencerem göz yaşı, ışığımsa karanlık...

İçimdeki çocuk onu ilk gördüğünde " Tanrım!! O bir melek mi? " diye fısıldadı yalnızlığına. Onu sevdim mi? Evet, hemde tüylerim diken diken olurcasına. Tüm benliğim ve her hücremle. Siz çocukken hiç sahip olamayacağınız bir şey istediniz mi? İşte ben öyle istedim onu... Elimde ucuz bir şarap şişesi, balkonun demirlerine yaslanmış, ciğerlerimde sigara dumanı, avazım çıktığı kadar yağmura batmış, onu konuştum hep karanlığa . Hiç benim olmayan saçlarını, hiç benim olmayacak dudaklarını. hiç sahibiolamayacağım tebessümünü paylaştım yalnızlıkla...

Ölür mü eğer anlatsam onun imkansız olduğunu, içimdeki çocuk? Vazgeçer mi kendi varlığından, ben onun varlığına şüphe düşürsem.

Tanrım! Ya yoksa?

Neler saçmalıyorum ben.. Kendi varlığımı bile reddedebilirim ama onunkini asla!! Yoksa ben neden yaşıyor olabilirim ki?

Bilirmisiniz, yalnızlık fahişe gibidir. Biran evvel işini görüp, parasını alıp gitmek isteyen bir fahişe! Hiç duygu yoktur yalnızlıkta. Sadece duygusuzluk. İnsanlar o yüzden yalnız kalmak istemezler; O fahişeyi kimse becermek istemez, Çümkü aslında o sizi becerir...

Ah tatlı ölüm...

Apterlerin dansı...

Beden sabit, gözler kapalı bu aleme. Kaç aşk eskitmiş kalbinizden çıt çıkmıyor. Teniniz keskin, teniniz buz gibi, teniniz; o artık sizin teniniz değil...

8 Mart 2010 Pazartesi

ruhsuz dediklerimden hiç bir farkım yok artık..
bana ne oluyor böyle bilmiyorum
kaç kişinin kalbini kırmışım farkında olmadan
kaç kişiyi yaralamışım..
kendimin kendine ihtiyacı var bu ara
uzaklaşmalıyım..



yokluğun bir uçurumdu
ve ben o uçuruma defalarca düştüm
hatırlamıyorum...
keşke seni sevdiğim kadar
nefret etseydim senden
ya da öldü bilseydim seni
ben bu hale geldiysem
tek sebebi sensin..
ben ruhsuz değildim senin gibi
korkak değildim
aciz değildim
herşey normale dönmeli..
ya da ben ..
kurtulmalıyım geçmişimden
doğrusu ne mi ??
bende bilmiyorum ..
N' YAPMALI-YIM !

5 Mart 2010 Cuma

ve anladım ki
bu uyumsuz dünyaya hepimiz birer masaldık..
herşeye rağmen hala bir umudum var
hala bir çocuk gibi yaşama sevincim.
olur olmaz şeylere gözyaşı dökmeler
karanlıklara boğuluyor bedenim
hayat benden öncede böylemiydi?
yoksa sonradan mı değişti.?
gözümü kırpmadan bir sabah daha
kırık bir ayna,kırmızı bir ruj ve karmakarışık saçlar
ve bitkin bir ben daha..
yıllar önce hiç böyle bir soru sormamıştım kendime,
''bu ben miyim?"
bir sürü makyaj malzemesi ile karaladım yüzümü
bu bendim,o da,şimdi çekip giden de..
geçmişimi özlemekten korkuyorum..
hep keşke demekten.
önceden bir masalın içinde bir rolüm vardı
şimdi ise bir masala muhtaç cocuk misali yaşıyorum hayatı.
kaç kişi kaldı ki benliğim de
çekip gidesim var biryerlere..o biryerlerden de uzaklaşasım.
meçhul bir yolda sadece yürümek
bir çok şeyden kaçarı böylece evet
peki ya kendimden ..
ASLA !
ya da tek bir yolu var bilirim..
nedeni,
ölüm olan...


Hayalperest
Hayalperest !


Nora Nur..

1 Mart 2010 Pazartesi

küçük bir kız çocuğu ..
arada ağlar
güler arada..
ne istediğini bilmeden..
istediği şeyler eline geçer
bi zaman sonra yine ağlar
ama elindekini kaybetmek istemez ya
öyleyim !
hala ne olduğuna anlam veremediğim gözyaşlarım var
durmaksızın kirpiklerimi ıslatan..
yorgun düşüncelerim var hayata yönelten beni
yeniden ..
bir başlangıç kurdum kendime ,
ilerliyorum.
mutlu muyum ?
evet.şuan için.
ilerisini bilemem,kimsenin bilmediği gibi.
yukarılardan biri görüyor,izliyor beni
bilirim.
belki de
''sevda fışkırması yaşayacak bu yürek. heyecanlar, seni seviyorum diyecek. bakışlar,
seni seviyorum bakacak ''
belki de
değişecek hayatım yeniden ..
yeni bir başlangıç daha yaşayacağım..
ama ısrarlıyım bu kez..
ya senle ya seninle...


sen yoksan,başkası yok..
sen yoksan, sonrası yok ...